Cauta

Biban Bogdan

07XXXX vezi numar

Combina Cosmetica

Descriere
  • Aparate Remodelare Corporala/ Faciala
COMBINA COSMETICA
1)FUNCTII:
1.LAMPA DIAGNOSTICARE
2.ULTRASONIC
Acest aparat foloseste cea mai recenta metoda de introducere a substantelor active in piele, ultrasunetele. Cu ajutorul acestei tehnologii, fiolele, cremele si gelurile sunt mai usor de introduse in piele pentru a-si face efectul.
3.MAGIC GLOVES
Prin acest tratament sunt eliminate microridurile, pungile de sub ochi sunt vizibil reduse, forma buzelor este reconturata, si este realizata remodelarea si liftingul obrajilor. De asemenea este stimulata sinteza de colagen si regenerarea celulara.
4.GALVANIC
Tratamentul galvanic antirid este efectuat atat la femei cat si la barbati si se adreseaza tuturor tipurilor de ten (cu exceptia tenului cuperozic). Efectele cele mai importante ale acestei proceduri se observa in cazul tenului uscat, la care cresterea hidratarii este evidenta.
5.SKIN SCRUBBER
Este cel mai recent si excelent aparat de curatare profunda si reintinerire faciala.
6.FACIAL BRUSH
Pentru curatare in profunzime si pentru exfoliere. Imbunatateste aspectul pielii, stimuleaza circulatia sanguine, ofera o piele simtitor mai neteda si elastic

2) FUNCTII
1. VACUUM SPRAY
Vacuum spray este folosit pentru stimularea microcirculatiei, imbunatateste metabolismul pielii si indeparteaza cu usurinta rezidurile.
2. HOT AND COLD HAMMER
Partea fierbinte deschide porii in timp ce stimuleaza circulația sangelui sub piele. Partea rece calmeaza pielea si inchide porii în timp ce mentine umiditatea in piele.
3. HIGH FREQUENCY
Este un tratament de ingrijire a pielii ce ajuta la tratarea si prevenirea acneei, porilor dilatati, reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, decongestionarea ochii umflati.
4. HERBAL MEDICINE ION SPRAYER
Acest tratament ajuta la intinerirea tenului, este hidratant, anti-rid, anti-pistrui si anti-acnee.
Serviciul este valabil in localitatile:
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 6
Portofoliu de lucrari
Trimite-i un mesaj
Lasa un comentariu
Numar comentarii: .
Biban Bogdan nu a primit nici un comentariu inca.

Copyright © 2017 WALLBIZ.RO All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv