Cauta

Intrebari frecvente

Client nou pe wallbiz.ro

De ce sa iti creezi cont pe wallbiz.ro?

Cum imi fac un cont pe wallbiz?

Pentru a crea un cont nou pe www.wallbiz.ro tot ce trebuie sa faci este sa accesezi butonul Inregistrare din partea dreapta, sus a ecranului si sa introduci datele solicitate! Ai grija ca toate datele tale sa fie corecte si valide! Nu uita sa arunci o privire si pe pagina de Termeni si conditii a site-ului.

In momentul in care vei apasa butonul Inregistrare, contul tau va fi creat automat si vei primi un e-mail pentru confirmare contului!

Cum pot modifica datele contului?

Pentru a modifica datele contului, este necesar sa urmazi pasii de mai jos:

Datele contului se vor modifica automat fara sa mai fie nevoie reconectarea in cont.

Cum resetez parola contului?

Pentru resetarea parolei, este necesar sa fi autentificat in cont si sa accesezi Schimbati parola. Dupa introducerea parolei, apasa butonul Salvare.

Cum adaug un serviciu?

Pentru adaugarea/ editare unui serviciu trebuie sa fii autentificat in cont si sa accesezi Servicii.

Ca sa adaugi un serviciu, apasa butonul Adauga serviciu si introdu datele solicitate. Dupa introducerea datelor, apasa butonul Publica anunt.

Dupa aprobarea anuntului de catre administrator, acesta va fi publicat pe site.

Timp de 30 de zile, anuntul va fi publicat GRATUIT. Dupa cele 30 de zile, poti opta pentru achizitionarea unui pachet de 90 zile, 180 zile sau 360 zile. In functie de pachetul achizitionat, anuntul tau va fi listat pe wallbiz.ro.

Totodata poti opta si pentru unul din pachetele de promovare disponibile.

Pentru plata unui anunt, apasa butonul Comanda corespunzator acestuia. Selecteaza anuntul dorit si vei fi redirectionat catre pagina de Comanda.

Nu uita sa citesti si sa bifezi pagina de Termeni si conditii pentru a finaliza comanda. Dupa ce ai apasat butonul Confirmare comanda vei fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati!

Copyright © 2017 WALLBIZ.RO All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv