Cauta

IT EXCLUSIVE DESIGN

07XXXX vezi numar

Promovare SEO si Marketing Online

Descriere
  • Promovare Online
Deții o firmă sau chiar o corporație și vrei să creezi o identitate vizuala sau brand de calitate cunoscut și apreciat de consumatori ?
► Nu știi cum să realizezi o identitate vizuală și o campanie eficientă de marketing online?
La IT eXclusiv găsești prima platformă integrată pentru servicii complete de ReBranding, Identitate Vizuala și Marketing Online disponibilă direct de la dezvoltatorul tău web.
Dacă ești sau nu antreprenor, te-ai intâlnit cel mai probabil cu conceptele de marketing online, identitate de brand, identitate vizuală sau ai auzit despre manualele de identitate pe care marile corporații le elaborează și le integrează în procedurile lor de comunicare către piață și către consumatori.
Din păcate, la toate aceste elemente esențiale afacerii tale știi probabil că iți trebuie un departament de marketing cu experiență, firme de publicitate specializate, designeri grafici, specialiști în web design și un buget de minim 5.000 - 10.000 de euro dacă vrei rezultate bune și o imagine de brand consistentă. Până acum probabil că nu e nimic nou pentru tine, însă, aici intervenim noi, dorim să îți schimbăm radical concepția și venim cu o alternativă la toate probleme tale de marketing online.
Targetul nostru este să realizăm campanii de marketing online eficiente și o identitate vizuala online, de top !
Cu IT eXclusiv economisești mii de euro și mii de ore de muncă, obținând campanii de marketing online eficiente, care te plasează cu succes în atenția publicului și a potențialilor tăi clienți.
Explicația este foarte simplă: dezvoltăm de mulți ani serviciile de web design, creare site, realizare logo, optimizare site, SEO și campanii de promovare generale, în care clienții au nevoie de un concept unitar pentru toate materialele lor de prezentare și de o identitate vizuala consecventă pentru prezența lor online și offline.
Deci, pentru noi, să realizăm profilul/strategia completă de marketing online al unei companii, nu însemnă decât să punem „cap la cap” serviciile noastre în care excelăm din 2008 până în prezent. De aici reiese un lucru important: creșterea notorietății brand-ului tău cu o investiție mică și accesibilă oricărui antreprenor!
Astfel am realizat că fără o idee unitară transpusă în toate mijloacele și instrumentele de comunicare, fără un proiect pornit de la zero și dus la bun sfârșit de o echipă de profesioniști, progresul oricărei afaceri online e lent și nesigur, eforturile pentru construirea imaginii de brand sunt uriașe iar rezultatele se lasă așteptate.
Serviciul este valabil in localitatile:
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 1
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 2
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 3
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 4
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 5
  • Bucuresti > Bucuresti - Sectorul 6
Trimite-i un mesaj
Lasa un comentariu
Numar comentarii: 1.
Comentarii

Copyright © 2017 WALLBIZ.RO All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv