Cauta

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

1.1. Acesti termeni si conditii ("Termeni si Conditii") constitute acordul legal dintre dumneavoastra si ARENA MOTORS S.R.L.

1.2. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului wallbiz.ro ("Website-ul"). Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

 

2. DEFINITII

2.1. Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

  1. Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, anunturile si/sau serviciile ARENA MOTORS S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza serviciile furnizate prin intermediul Website-ului;

  2. Furnizor - societatea ARENA MOTORS S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Ilfov, Pantelimon, bd. Biruintei nr. 84, camera 6, C.P. 77145, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/4501/2015, CUI 35344040, atribut fiscal RO, capital social: 1000 lei, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 8269/2017  , e-mail: contact@wallbiz.ro numar de telefon 0720787897;

  3. Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre ARENA MOTORS S.R.L. prin intermediul Website-ului cu privire la bunurile sau serviciile oferite de Utilizator;

  4. Produs - bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

  5. Pagina- wallbiz.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acesteia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul wallbiz.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii;

  6. Anunt - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina wallbiz.ro cu respectarea Termenilor si Condtiilor.

  7. Operatori - persoane special instruite de catre ARENA MOTORS S.R.L. pentru verificarea/moderarea continutului anunturilor publicate de catre utilizatori pe Website.

 

2.2. Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a serviciilor.

2.3. ARENA MOTORS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand, in mod unilateral si fara nicio notificare prealabila, Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa https://www.wallbiz.ro/termeni-si-conditii , care este disponibila permanent si poate fi consultata oricand.

2.4. Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

 

3. SCOPUL DEFINIRII TERMENILOR

3.1. Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a serviciilor oferite de catre ARENA MOTORS S.R.L.

3.2. Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea ARENA MOTORS S.R.L., fiind protejate conform legilor aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al ARENA MOTORS S.R.L. este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3.3. Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

3.4. Folosirea site-lui wallbiz.ro presupune acceptarea neconditionata si in totalitate a acestor Termeni si Conditii. Prin folosirea site-ului wallbiz.ro se intelege atat accesarea, vizitarea, inregistrarea unui cont pe site, cat si/sau folosirea serviciilor de publicare pe site a anunturilor.

3.5. ARENA MOTORS S.R.L. nu isi asuma nicio obligatie in ceea ce priveste continutul anunturilor si veridicitatea datelor mentionate in anunturile publicate de catre Utilizatori pe pagina wallbiz.ro., aceasta raspundere apartinand in exclusivitate Utilizatorului.

3.6. ARENA MOTORS S.R.L. nu isi asuma nicio obligatie in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate/ bunurilor furnizate de Utilizator, si nici nu este responsabila de prestarea serviciilor promovate ori de punerea la dispozitie a bunurilor promovate prin intermediul Website-ul, aceasta raspundere apartinand in totalitate Utilizatorului.

3.7. Prin publicarea anunturilor pe website nu se creaza nicio relatie de natura contractuala intre ARENA MOTORS S.R.L. si destinatarii anunturilor, care vor contracta exclusiv cu Utilizatorul in numele caruia a fost publicat anuntul, ARENA MOTORS S.R.L. indeplinind doar servicii de publicare a respectivului anunt.

 

4. DREPTURILE SI OBLIGATIILE FURNIZORULUI

4.1. Furnizorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

4.2. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca operatorii Furnizorului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.

4.3. Furnizorul nu ofera nicio garantie utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau/si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

4.4. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

4.5. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul anuntului.

4.6. Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

4.7. Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus ori se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, acest drept opereaza si in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau este in orice alt fel daunator pentru Furnizor.

4.8. Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara anunturilor publicate pe Website de catre utilizatori, cu privire la care utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

4.9. Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.

4.10. Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de utilizatorii Website-ului.

 

5. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

5.1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

5.2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

5.3. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

5.4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

5.5. In afara informatiilor legate de propriul anunt, utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

5.6. Utilizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe Website. ARENA MOTORS S.R.L. isi rezerva dreptul de a intreprinde orice masura considera de cuviinta pentru a verifica si identifica eventualele conturi multiple, inclusiv, dar fara a se limita la utilizarea adreselor de e-mail, numerelor de telefon si adreselor IP introduse de Utilizatori.

5.7. In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, ARENA MOTORS S.R.L. va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, ARENA MOTORS S.R.L. va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

5.8. Utilizatorii, persoane juridice, care trebuie sa indeplineasca anumite conditii legale de publicitate, conform legislatiei aplicabile lor, in cazul promovarii prin anunturi, sunt obligati sa respecte toate dispozitiile in vigoare referitoare la publicitate.

 

6. VERIFICAREA ANUNTURILOR

6.1. Verificarea anunturilor publicate pe Website de catre operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti utilizatori un numar cat mai mic de anunturi eronate.

6.2. Nu este permisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs.

6.3. Nu este permisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut.

6.4. Un anunt este valabil pentru un singur produs. 

6.5. Nu pot fi publicate anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

6.6. Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

6.7. Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

6.8. Nu sunt admise spre publicare anunturi pentru:

1.droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene;

2.alcool si bauturi alcoolice;

3.tigari si produse pe baza de tutun;

4.servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare;

5.bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni;

6.bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;

7.bunuri inexistente;

8.animale pe cale de disparitie;

9.matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare;

10.oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat;

11.oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet;

12.produse contrafacute sau replici ale unor produs originale;

13.cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria locuri de munca;

14.materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde);

15.muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala;

16.lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma;

17.servicii de camatarie sau alte activitati similare;

18.produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimentare, vitamine, medicamente pe baza de plante;

19.organe umane;

20.arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice);

21.arme si munitii letale/neletale care nu respecta dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor;

22.jocuri de noroc, tranzactii virtuale;

23.anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.

6.9. Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.

6.10. Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul / serviciul oferit).

6.11. Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

6.12. Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

6.13. Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

6.14. Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

6.15. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre anunturile publicate pe Website, Furnizorul va avea dreptul sa opteze intre una din urmatoarele variante:

a) sa modifice partial anuntul, in masura in care acest lucru este posibil;

b) sa intrerupa continuarea publicarii anuntului prin refuzarea lui, refuzul semnificand dezactivarea postarii acestuia de pe website. In aceasta situatie, Furnizorul va informa utilizatorul prin e-mail despre motivul refuzului, Utilizatorul avand posibilitatea de a remedia problema si a republica anuntul.

6.16. In cazul in care este refuzat la moderare un anunt gratuit, anuntul respectiv este considerat ca fiind folosit, in contorizarea numarului de anunturi gratuite disponibile spre publicare.

6.17. In situatia in care un anunt platit este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile, Utilizatorului nu ii va fi returnata contravaloarea acestuia nici sub forma de bani, nici sub o alta forma echivalenta.

6.18. In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la Website in vederea postarii de noi anunturi sau administrarii anunturilor existente.

6.19. In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

6.20. Utilizatorii vor avea dreptul la un singura anunt gratuit, o singura data pe intreaga durata cat utilizeaza website-ul in scopul publicarii de anunturi, respectivul anunt fiind valabil 30 de zile, ziua publicarii fiind inclusa in acest termen. Daca dupa aceasta durata utilizatorul doreste sa pastreze valabil anuntul, va avea obligatia de a achita tariful aferent, potrivit listei de preturi.

6.21. In cazul in care un anunt platit este raportat ca fiind expirat, iar daca din verificarile echipei de moderare reiese faptul ca obiectul/serviciul din anunt nu mai este valabil, acesta va fi dezactivat, iar suma platita de utilizator pentru acest anunt nu se va restitui in contul Utilizatorului.

 

7. PROMOVAREA ANUNTURILOR

7.1. Orice anunt publicat pe Website direct de catre Utilizator poate fi promovat conform prezentului articol.

7.2. Anunturile vor fi publicate pe website, in cadrul fiecarei categorii de anunturi din care fac parte, separate de celelalte anunturi printr-un chenar (banner).

 

8. PUBLICAREA ANUNTURILOR

8.1. Utilizatorul va avea dreptul la publicarea unui singur anunt in mod gratuit, care va fi valabil 30 de zile, ziua publicarii fiind inclusa in acest termen. La expirarea acestei durate, Utilizatorul va primi un e-mail din partea Funizorului in care i se va aduce la cunostinta faptul ca perioada de promovare a anuntului a expirat, iar in situatia in care Utilizatorul doreste sa mentina anuntul valabil in continuare, este obligat sa ii aduca la cunostinta Furnizorului acest lucru si perioada pentru care doreste sa mentina anuntul valabil, urmand ca Furnizorul sa ii comunice factura aferenta. Daca Furnizorul nu primeste confirmarea efectuarii platii de catre Utilizator in termenul indicat in factura, anuntul va fi scos de la promovare.

8.2. In situatia in care, dupa publicarea primului anunt in mod gratuit, Utilizatorul va dori sa publice un alt anunt, va selecta in contul sau perioada, urmand ca Furnizorul ca ii comunice factura aferenta perioadei alese si dupa primirea confirmarii efectuarii platii de catre Utilizator, sa publice anuntul pe site.

8.3. In cazul unui anunt platit, la expirarea duratei pentru care a fost efectuata plata, Utilizatorul va primi un e-mail din partea Funizorului in care i se va aduce la cunostinta faptul ca perioada de promovare a anuntului achitata a expirat, iar daca Utilizatorul doreste sa mentina anuntul valabil in continuare, este obligat sa ii aduca la cunostinta Furnizorului acest lucru si perioada pentru care doreste sa mentina anuntul valabil, urmand ca Furnizorul sa ii comunice factura aferenta. Daca Furnizorul nu primeste confirmarea efectuarii platii de catre Utilizator in termenul indicat in factura, anuntul va fi scos de la promovare.

8.4. Promovarea acestor anunturi va functiona similar si in conformitate cu articolul 7 “Promovarea anunturilor”.

 

9. PRETURI, MODALITATI DE PLATA.

9.1. Preturile pentru servicii sunt afisate pe site inainte de momentul achizitiei lor.

9.2. In cazul in care plata a fost efectuata, anuntul va fi promovat sau afisat in maxim 24 ore de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

9.3. Plata se poate face prin card sau prin ordin de plata, pe baza facturii proforme care va fi comunicata de Furnizor Utilizatorului pe adresa de e-mail mentionata ca data de contact.

9.4. Preturile sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la anunt.

9.5. Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de Mobilepay, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.

9.7. Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

9.8. Plata pentru serviciul de promovare a anuntului pe Website se realizeaza prin card bancar, in RON, la cursul afisat in pagina de plata a procesatorului de plati Mobilepay.

 

10. PROCEDURA DE DEPUNERE SI SOLUTIONARE A PLANGERILOR SI SESIZARILOR PRIMITE DIN PARTEA UTILIZATORILOR

10.1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv anunturile transmise/publicate/nepublicate de ARENA MOTORS S.R.L. pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

10.2. Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de ARENA MOTORS S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.

10.3. Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website.

10.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare ale Utilizatorului, numarul de identificare a anuntului care face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

10.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 14 de zile de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii utilizatorului, anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

10.6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

 

11. ACORDUL CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA SI COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, ARENA MOTORS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

11.2. ARENA MOTORS S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 8269/2017 .

11.3. Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ARENA MOTORS S.R.L. sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

11.4. Inscrierea in baza de date a societatii ARENA MOTORS S.R.L. se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete ARENA MOTORS S.R.L. are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat.

11.5. Ca abonat la serviciile oferite de catre ARENA MOTORS S.R.L., sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu site-ul wallbiz.ro

11.6. In urma utilizarii paginii wallbiz.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.

11.7. Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".

11.8. Datele vor fi prelucrate de catre ARENA MOTORS S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

a) statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor ARENA MOTORS S.R.L. si ale partenerilor sai;

b) folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului;

c) abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre ARENA MOTORS S.R.L. sau partenerii/clientii sai (prin intermediul ARENA MOTORS S.R.L.), abonarea la newsletter fiind optionala. Cu toate acestea, prin abonarea la newsletter Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca e-mailurile cu materiale informative si/sau in scop de reclama de la Furnizor sau partenerii/clientii acestuia;

d) persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;

e) dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

11.9. Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre ARENA MOTORS S.R.L. prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre utilizatori a serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

11.10. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

11.11. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: ARENA MOTORS S.R.L., jud. Ilfov, Pantelimon, bd. Biruintei nr. 84, camera 6, C.P. 77145, e-mail: contact@wallbiz.ro, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

 

12. LEGEA APLICABILA

12.1. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.

12.2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza sa fie solutionat de instantele competente de la sediul Furnizorului.

Copyright © 2017 WALLBIZ.RO All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv